Lær at meditere – et ad hoc forløb

Har du efterhånden hørt så meget om meditation og de gavnlige virkninger (bedre håndtering af stress eller smerter, øget koncentrationsevne, bedre immunforsvar, mere nærvær og meget mere), at du gerne vil lære det?

Men har du ikke har mulighed for/lyst til at deltage på et MBSR mindfulness hold eller i et online individuelt MBSR baseret mindfulness forløb?

Så laver vi sammen et forløb der er skræddersyet til dig.

Det hele starter med at du kontakter mig på eva@evaholmark.dk eller på + 45 22 98 26 61.

Herefter aftaler vi et tidspunkt til en snak på 30 – 60 minutter, hvor vi ser på hvad det er du gerne vil med at meditere, hvilken træningsmåde (fysisk møde eller online) der passer bedst til dit liv lige nu, hvordan vi laver opfølgning og hvilke tidspunkter der passer bedst samt et “kemitjek”. Denne første samtale koster 500,- kr. inklusiv moms og bliver modregnet, såfremt vi ender med at samarbejde*.

Du får efterfølgende skriftligt tilbud fra mig med pris, forløbsbeskrivelse, praktiske informationer m.v.

Når det er på plads, så er du i gang med at opbygge din egen meditationspraksis.

5 gode grunde til at du skal gøre meditation til en del af din hverdag:

  1. Meditation gør din hjerterytme og vejrtrækning roligere og sænker dit blodtryk.
  2. Meditation sænker mængden af stresshormonet Kortisol i din krop, og styrker dermed dit immunforsvar.
  3. Meditation gør det nemmere for dig at håndtere travlhed og pres, fordi meditation træner din hjerne og øger forbindelserne i hjernen.
  4. Meditation øger din evne til at fokusere og være nærværende.
  5. Meditation er mentaltræning og bruges af nogle af verdens mest succesfulde atleter, skuespillere, performere og forretningsfolk. 

 

* Fakturaen udstedes af Eva Holmark Ledelsesudvikling, CVR 34039526 som er min enkelmandsvirksomhed og som er ejer af ehcm.dk.